Salgsbetingelser

Så hyggelig du har lyst komme på et kurs!

Når du melder deg på et kurs, reserverer vi kursplassen din middlertidlig i 2 uker. Innen en arbeidsdag etter at vi har mottatt påmeldingen, får du tilsendt mer info om kurset og faktura. Fakturaen har en frist på 10 dager. Så fort betalingen har kommet inn hos oss, så blir kursplassen fast reservert.

Hvis du skulle finne ut at kursdatoen allikevel ikke passer, så har du muligheten å bytte kursdato eller kurstema opp til 4 uker før selve kurset, uten merkostnad. Er det kortere enn 4 uker igjen før kurset, så kan du ikke bytte lengre. Dette fordi vi jobber med små grupper på alle kursene våre (maks 12 personer på et kurs) og trenger muligheten å selge plassen på nytt hvis du skulle måtte trekke deg.

Hvis du ønsker å få refundert pengene, så refunderer vi 90% av beløpet opp til 4 uker før selve kurset du er påmeldt til. Etter det kan vi ikke refundere pengene.

Det er lov å sende en annen på kurset enn den som er påmeldt, men vi får gjerne beskjed om det, slik at vi er forberedt.

Hvis vi, for en eller annen grunn, må avlyse kurset, får du selvfølgelig valg å komme på en senere dato eller få refundert 100% av kurspengene. Dette skjer heldigvis utrolig sjelden, men ble et tema i starten av Covid-19 tida.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe. Som regel finner vi en løsning som passer alle!