Våre varierte og praktiske kurs handler om mat og matens vei fra jord til bord, basert på kortreist eller egenproduserte varer.
Under her finner du kursene som er satt opp framover. Savner du et tema? Ta gjerne kontakt, så kan vi sette det opp. Og, samler du en gruppe på 6 venner eller flere, så setter vi gjerne opp et kurs til kun dere, rundt et tema dere ønsker! Det er bare å ta kontakt.
Meld deg gjerne også på vårt nyhetsbrev og få kurskalender, oppskrifter med lokale sesongsråvarer og nytt fra småbruket flere ganger i året.
Lag din egen feta, ferskost, ricotta og yoghurt
Mange haner? Lyst å lære mer om hønseholdet ditt?
Lær å lage fantastiske lammeretter
Lag pasta selv med norskprodusert mel sammen med Karin, vår fransk-norske kokk, småbruker og matelsker
Tilbake til bestemors dufter og smaker!
Surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider
Bli med og lær å lage et fantastisk tapasbord med en kombinasjon av norske råvarer, spanske tapas og hjelp av vår franske kokk
Lær deg tradisjonell norsk julemat med spennende oppskrifter
Lag dine egne spekepølser, spekehjerte, bacon og leverpostei!
Lær mer om ferskvanns- og saltvannsfisk og nydelige fiskeretter