Event: Småbruker samling

Småbruker samling
aug
24

Småbrukersamling for alle som har vært på småbukerkursene. Møtt mange andre som har nylig flyttet på landet, som har nylig startet opp et firma på småbruket eller gården sin, eller som fortsatt er i planleggingsfasen men trenger litt inspirasjon igjen!

Denne dagen skal vi inspirere, dele og lære. Vi skal hjelpe og motivere hverandre og bli kjent med mange likesinnede.

Dagen er ikke helt bestemt ennå, men blir omtrent slik:

Kl11:00, Del 1: velkomst med lunsjbufet bestående av alt som småbruket her har å by på nå i august. Møtt de du var på kurs sammen med og mange nye med samme interesser og utfordringer.

Del 2: Foredrag. Det er ikke bestemt hvem ennå, men det vil bli 2 foredrag av grundere som har lykkes på landet. Vi tenker 1 overnattingskonsept og 1 matkonsept.

Del 3: I små grupper, delt inn etter interesser, får dere bli kjent med hverandres konsepter, ideer og drømmer. Men også deres utfordringer og problemer underveis. De som vil gir og får tilbakemelding på planene deres og planene til de andre. Liza fra Lizas Småbruk og Kjersti fra LevLandlig vil gå rundt fra gruppe til gruppe.

Del 4: Pause ved bålet med kaffe og hjemmelaget kake/kjeks

Del 5: Delt i små grupper igjen, skal vi planlegge veien videre for en hver av dere. Hva er mulighetene, hva blir du inspirert av, og hva er det best å legge fra seg. Hvordan løser du de utfordringene du møter? Liza fra Lizas Småbruk og Kjersti fra Levlandlig vil gå rundt fra gruppe til gruppe. Kanskje vi også får med oss en etableringsveileder.

kl1530: Avslutning. Mulighet for de som vil å fortsette litt til.

Programmet er fortsatt under utvikling, og det er mulig det blir endringer. Vi undersøker blant annet om det er mulig å besøke en gård i nærheten som har fått til en kommersiell småskala grønnsaksproduksjon.

Pris: 500 kr per deltaker, inklusiv lunsj, kake og kjeks.

Antall deltakere: minimum 8, maksimum 60 (alle som har vært på et småbrukerkurs)

Meld deg på ved fylle ut påmeldingskjema under her. Du kan også stille spørsmål i skjemaet, hvis du lurer på noe. Du vil vanligvis få svar innen 24 timer. Faktura tilsendes i en egen e-post. Velkommen!